Managed hosting door True

SecureLink koopt Zweedse branchegenoot Coresec

 

De Belgisch-Nederlandse ict-beveiligings- en netwerkintegrator SecureLink neemt de Scandinavische ict-beveiliger en -dienstverlener Coresec over. Volgens SecureLink ontstaat door de overname de grootste onafhankelijke aanbieder van cybersecurity- en managed beveiligingsdiensten van Europa.

Door de overname groeit het aantal medewerkers van SecureLink van ongeveer 240 naar vijfhonderd man. Coresec was al actief op de Nederlandse markt, het nam recent begin april 2016 WeSecure over. 

De organisatie die na de overname is ontstaan, telt drie afzonderlijke Security Operating Centers (SOC's) en vier Network Operating Centers (NOC's). Het bedrijf beschikt over twaalf locaties die verspreid zijn over de landen België, Nederland, Zweden, Denemarken en Noorwegen.

De groep wordt geleid door Marco Barkmeijer, de huidige directeur van SecureLink. De huidige directeur van Coresec Johan Andersson treedt toe tot de SecureLink Group board. Hij leidt de activiteiten in de Scandinavische landen. De hoofdkantoren van SecureLink zijn gevestigd in Sliedrecht en Malmö. Het bedrijf beschikt ook over een aantal leveranciersonafhankelijke opleidingscentra.

De omzet van beide bedrijven samen zal in 2016 naar verwachting uitkomen op ongeveer tweehonderd miljoen euro. SecureLink is in handen van investeerder Investcorp.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5787116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×