PwC neemt IAM-specialist Everett over

Dit artikel delen:
Beveiliging

Accountantsbedrijf PricewaterhouseCoopers heeft IAM-specialist Everett overgenomen. Met de overname van Everett versterkt PwC naar eigen zeggen zijn cyber security dienstverlening.

‘Identity en access management-oplossingen zijn de sleutels tot veiligheid, privacy en de digitale gebruikerservaring die essentieel zijn voor een succesvolle online business. Met deze overname geven we invulling aan onze strategie om organisaties geavanceerde beveiliging en data-oplossingen te bieden voor hun digitale business’, aldus Ad van Gils, voorzitter van de advisory-praktijk van PwC Nederland. ‘De toetreding tot het PwC-netwerk geeft nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening verder uit te bouwen. Door de combinatie van de kennis en ervaring die zowel binnen Everett als PwC aanwezig is, ontstaan nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn’, vertelt Gerald Horst, ceo van Everett. ‘Voor onze mensen biedt de overname nieuwe carrièremogelijkheden en uitgebreidere kansen hun talenten verder te ontwikkelen.’

Veilig zaken doen

‘Er is een groeiende vraag naar de verbetering van de digitale gebruikerservaring om veilig zaken te doen in de digitale wereld. Een wezenlijk onderdeel hiervan is het managen van de identiteit van gebruikers; de basis om met vertrouwen digitaal zaken te doen. Everett is ‘best in class’ als het gaat om IAM en succesvol in binnen- en buitenland. De komst van onze nieuwe collega’s betekent een prachtige aanvulling op ons cyber security en privacy team', besluit Gerwin Naber, binnen PwC Nederland verantwoordelijk voor de cyber security en privacy praktijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-06T14:57:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.