BDO neemt consultancytak CompLions over

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

BDO Accountants & Adviseurs neemt het bedrijfsonderdeel business consultancy over van CompLions, een specialist op het gebied van cybersecurity, privacy, risicomanagement en informatiebeveiliging. De softwaretak van CompLions is geen onderdeel van de overname.

Met de overname versterkt BDO naar eigen zeggen zijn huidige informatiebeveiligingstak. Het in Deventer gevestigde CompLions gaat zich primair richten op de verdere ontwikkeling en groei van zijn softwareactiviteiten. Alle business consultants van de firma uit Deventer gaan over naar het accountantsbedrijf.

Cybersecurity

Hans van Gils, partner en voorzitter van de directie consultancy bij BDO: ‘Cybersecurity is en blijft een hot topic in onze samenleving. Deze overname zorgt voor een uitbouw van onze dienstverlening op dit gebied. Samen met de komst van Sandra Konings als nieuwe BDO-partner, tot voor kort chief security officer bij ASML, zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.' 

Achtergrond

Accountantsfirma BDO, opgericht in 1963, richt zich op accountancy, belastingadvies en consultancy. De firma heeft veertienhonderd vestigingen in 152 landen met wereldwijd zo’n 56.000 werknemers. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Het bedrijf heeft 28 vestigingen in Nederland die aangestuurd worden vanuit Eindhoven. In totaal heeft BDO in ons land zo’n 2150 medewerkers.

CompLions, opgericht in 2008, is gevestigd in Deventer en richt zich op (it)-risicomanagement en compliancy met de nadruk op informatiebeveiliging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-28T09:44:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.