Managed hosting door True

SecureLink neemt Duits IT-Cube Systems over

 

Contract ondertekenen

Het Belgisch-Nederlandse ict-beveiligingbedrijf SecureLink neemt het Duitse IT-Cube Systems voor een onbekend bedrag over. Dat bedrijf levert cybersecurity en managed security services. Securlink kan met de overname nu ook securitydiensten in deze regio leveren.

Het gecombineerde bedrijf komt neer op 625 man, verspreid over zestien locaties in negen landen. De DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) komt onder leiding te staan van Andreas Mertz als ceo en Andreas Süß als coo. Bovendien zal Mertz toetreden tot het management van de SecureLink Group.

SecureLink beschikt dankzij de overname over vijf cyber defense centers (cdc's) en vier network operating centers (noc's). Het claimt 365 dagen per jaar bescherming tegen cyberaanvallen te bieden.

Marco Barkmeijer, ceo van de SecureLink Group, meent dat de bedrijven complementair aan elkaar zijn. ‘Wij delen dezelfde filosofie, hebben dezelfde ‘can do’-mentaliteit voor onze klanten en geloven dat deze expansie een fit is en in lijn met onze strategie; uitbreiden in Europa en de consolidatie te leiden van cybersecurity en managed security services.’

SecureLink en IT-Cube Systems

SecureLink is opgericht in 2003 en beschikt over 550 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland (Sliedrecht, Amersfoort en Amsterdam), België (Nivelles en Wommelgem), Zweden (Malmö, Gothenburg en Stockholm),  Denemarken (Aarhus, Copenhagen), Noorwegen (Billingstad en Oslo) en het Verenigd Koninkrijk (Londen).

IT-Cube Systems is opgericht in 2001 en beschikt over een hoofdkantoor in het Duitse München. Net bedrijf heeft ruim zeventig werknemers in dienst, waaronder strategische consultants, technologische experts en security-analisten. Het biedt zijn dienst aan verschillende industrieën, zoals luchtvaartkunde, automotive, finance, energie, telecommunicatie, chemical en farmaceutisch.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5892809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×