Investeerder Avedon neemt WCC Group over

Dit artikel delen:

Avedon Capital Partners heeft een meerderheidsbelang genomen in de WCC Group, een aanbieder van vergelijkingssoftware uit Utrecht. De oprichters, Peter Went en Mark Wegman, behouden een resterend aandeel maar stappen uit de directie. Operationeel directeur Wim Rietdijk is benoemd tot algemeen directeur van WCC. Hij geeft leiding aan de verdere internationale groeiplannen die met het extra kapitaal van de nieuwe eigenaar-investeerder moeten worden verwezenlijkt.

WCC is in 1996 opgericht en biedt matching-oplossingen aan voor de arbeidsmarkt en de ict-beveiligingsmarkt. De technologie wordt al jaren verkocht aan uitzendorganisaties, arbeidsbemiddelaars en vacaturesites. Ook heeft het bedrijf zijn software geschikt gemaakt voor zware biometrische toepassingen, waarvan onder andere douanes afnemers zijn. 

Klanten komen uit het binnen- en buitenland, maar WCC wil wereldwijd verder groeien. Het extra kapitaal wordt gebruikt voor het uitbreiden van de organisatie, het opschalen van r&d-investeringen, het aantrekken van partners en het doen van overnames.   

   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-20T11:55:00.000Z Rik Sanders