Managed hosting door True

Sophos neemt malwarebeschermer Invincea over

 

Aanval

De Britse ict-beveiligingsspecialist Sophos neemt Invincea over, een Amerikaanse leverancier van software voor malwarebescherming. Invincea is opgericht door Anup Ghosh, die zijn sporen heeft verdiend bij het Amerikaanse leger waar hij programmamanager was van het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Daar hield hij zich bezig met cybersecurity.

Invincea’s beveiligingsportfolio is ontworpen om onbekende malware en geavanceerde aanvallen op te sporen en te voorkomen via de gepatenteerde zogeheten deep learning neural-netwerkalgoritmen.

Volgens Sophos-topman Kris Hagerman haalt zijn bedrijf met Invincea een toonaangevend endpoint-beveiliger binnen die gebruikmaakt van machine learning-opsporing en zogeheten signature-less next-generation endpointtechnologieën. De software, met als paradepaardje ‘X by Invincea’, staat hoog aangeschreven vanwege de hoge detectiepercentages en weinig valse meldingen, aldus Hagerman.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5950816). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×