Jubilerende Black Hat Sessions in teken van data

Tien procent korting op entree voor Computable-lezers

Dit artikel delen:

It’s all about the data. Dat is het thema van de vijftiende editie van de Black Hat Sessions, georganiseerd door computerbeveiligingsservice Madison Gurkha. Sprekers tijdens het security-event, zoals Hans Folmer (Defensie Cyber Commando) en John Fokker (Nederlandse High Tech Crime Unit), geven antwoord op vragen hoe je op een veilige manier met data omgaat en wat de impact van dataopslag is. De jubileumeditie vindt plaats op 29 juni in de ReeHorst in Ede.

Een wereld zonder data is ondenkbaar, maar hoe ga je hier op een goede en veilige manier mee om? Welke impact heeft het op grote schaal opslaan van data? Waar gaat deze trend naartoe?

Vragen die organisator Madison Gurkha beantwoord wil krijgen tijdens de jubileumeditie van haar Black Hat Sessions.

Zo geeft Hans Folmer, leidinggevende aan het Defensie Cyber Commando (DCC), een keynote over bedreigingen en kansen van cybersecurity. Het DCC draagt bij aan militaire operaties waarbij cyberexpertise nodig is. Folmer gaat in op wat dit precies betekent in een rap tempo digitaliserende maatschappij en waarbij (digitale) informatie cruciaal is in het kunnen laten opereren van de strijdkrachten.

Tweede spreker is John Fokker. Naast zijn baan bij de High Tech Crime Unit Nederland, is hij projectleider van het No More Ransom-initiatief, een website dat slachtoffers van ransomware helpt om hun data terug te krijgen. Fokker vertelt tijdens de Black Hat Sessions hoe het project is gegroeid van nationaal naar een globaal initiatief in de strijd tegen cybercriminaliteit.

Tien procent korting

De Black Hat Sessions, part XIV vindt plaats op dinsdag 29 juni in Hotel en Congrescentrum de ReeHorst in Ede. Computable-lezers krijgen tien procent korting op een toegangskaart. Zo betaal je 238,50 euro in plaats van 265 euro. Gebruik hiervoor de kortingscode Comp&BHS15# bij het inschrijfformulier. Bekijk het volledige programma op de website van de Black Hat Sessions.

Expertverslagen

De afgelopen jaren hebben diverse Computable-experts de Black Hat Sessions bezocht. Lees de volgende expertverslagen om een indruk te krijgen van het securitycongres:

2016: Mobile (In)Security

Mobile (In)Security

2015: Hoe veilig is (IT in) Nederland?

Business-focus bij Black Hat Session

Black Hat Sessions part XIII

Cybersecurity is dweilen met de kraan open

2014: Inlichtingendiensten, Spionage en Privacy

Volle zaal door spionage en inlichtingsdiensten

Bento box met genoeg smaken voor elk wat wils

Slechteriken spioneren en schenden privacy

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-07T10:32:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.