Procentec kiest Computest als securitypartner

Dit artikel delen:
cybersecurity

Procentec uit Wateringen schakelt de hulp in van Computest voor een security-check van hun nieuwe IoT-toepassing Atlas. Daarnaast levert het bedrijf uit Zoetermeer securitytraining aan de medewerkers.

Procentec levert oplossingen aan bedrijven in de industriële automatisering waarmee zij hun productieprocessen kunnen monitoren en analyseren. Het ontwikkelde een nieuwe IoT-dienst onder de naam Atlas. Deze oplossing wordt ingezet als onderdeel van het netwerk en biedt een dashboard dat alle apparaten in het netwerk inzichtelijk maakt.

‘Om verzekerd te zijn van een waterdichte toepassing hebben we Computest ingeschakeld om Atlas aan verschillende security-testen te onderwerpen. Het bedrijf leverde een rapportage met verbeterpunten. Deze hebben we doorgevoerd om ons product Atlas nog veiliger te maken’, vertelt Oscar Abbenhuis, productmanager bij Procentec.

Inmiddels wordt de oplossing wereldwijd gebruikt bij verschillende bedrijven zoals autofabrikanten, staalfabrieken en afvalverbranders en raakt direct de elementaire bedrijfsprocessen.

Security-training

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bewust zijn van security-risico’s. Daarom hebben we Computest gevraagd om een security awareness-training te geven aan onze medewerkers. Hiermee hebben we onze kennis verbreed en kunnen we onze klanten beter van dienst zijn’, besluit Abbenhuis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-18T10:27:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.