Test uw hacking skills tijdens Infosecurity

Win Raspberry Pi tijdens Deloitte Cybersecurity Challenge

Dit artikel delen:
Hacking

Deloitte organiseert tijdens Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo op woensdag 1 en donderdag 2 november de Cybersecurity Challenge. Deelnemers kunnen hierin diverse security-uitdagingen aan om hun hacking-vaardigheden te testen en om de cyberrisico’s inzichtelijk te maken. Zij maken hiermee kans op een Raspberry Pi.

De Deloitte Cybersecurity Challenge is gebaseerd op de ‘capture-the-flag’-spelmethode. Deelnemers moeten individueel of in groepsverband zo veel mogelijk uitdagingen oplossen. Deze opdrachten, die elke keer van niveau wisselen, zijn toegespitst op onder meer cryptografie, reverse engineering, netwerk- of webapplicatiebeveiliging en het uitvoeren van forensische analyses.

Via de wedstrijd, ontwikkeld door de Deloitte Risk Advisory, testen deelnemers hun securityvaardigheden en worden ze op de hoogte gebracht van de hedendaagse cyberrisico’s. Bovendien maken zij kans op een Raspberry Pi.

Deelnemen?

De Cybersecurity Challenge is voor iedereen van minimaal achttien jaar toegankelijk, ook degene die niet expert zijn op het gebied van security of hacken kunnen deelnemen. U kunt in teamverband en als individu deelnemen. Doet u mee? Stuur een e-mail naar Annemiek Sprado (content coördinator Computable) en vermeld hierin uw naam, op welke dag u mee wilt doen (woensdag 1 of donderdag 2 november) en eventueel de naam van uw teamgenoot.

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

De Deloitte Cybersecurity Challenge wordt gehouden tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo op 1 en 2 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De securitywedstrijd start op woensdag 1 november om 12.00 uur en op donderdag 2 november om 11.00 uur in theater 14. U kunt zich hier registreren voor de vakbeurzen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-24T11:58:00.000Z Suzanne Martens