Securelink opent Cyber Defense Center in China

Dit artikel delen:
SecureLink opent Cyber Defense Center in Shanghai

De van oorsprong Belgische securityspecialist Securelink gaat een Cyber Defense Center openen in China. Het bedrijf zegt hiermee in te spelen op de vraag van internationale klanten.

Door de wereldwijde snelle groei van wetten en regels rond cyber- en databeveiliging (ook in China) eisten steeds meer Securelink-klanten die in China actief waren eenzelfde niveau en flexibiliteit als in Europa. Dat was de voornaamste reden, aldus het bedrijf, om naar het land van de draak te trekken. 

‘Dit is een mijlpaal voor ons én voor onze internationale klanten’, zegt Marco Barkmeijer, ceo SecureLink. ‘Nu kunnen we hen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit bieden die ze in Europa gewend zijn. Cybercriminaliteit houdt geen rekening met landsgrenzen, dus helpen we onze klanten om wereldwijd te blijven groeien met een continu betrouwbare cybersecurity-aanpak.’

Met lokale expertise en services kan SecureLink zijn klanten nu ondersteunen in zowel internationale cybersecurity-uitdagingen als in specifieke vereisten voor de Chinese markt. Het bedrijf is alvast erg fier dat internationale klanten willen dat ze hen wereldwijd volgen en ondersteunen. De opening van het center laat ook zien dat men over de kracht, middelen en kennis beschikt om beveiliging altijd en overal te waarborgen. Wat dan weer nieuwe klanten kan aanlokken. 

Securelink werd in 2003 opgericht en telt nu zo’n 625 medewerkers in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden en Noorwegen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-08T09:47:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.