Trend Micro verhuist voor Europees groeiplan

Dit artikel delen:
Verhuizen

Ict-beveiliger Trend Micro verhuist van Vianen naar Amsterdam. Het gaat om een ruimte in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen en ziet de locatie dichtbij Amsterdam en Schiphol als een belangrijke plek voor zijn Europese activiteiten.

Trend Micro wil in het jaar 2020 ongeveer 50 procent meer omzet behalen. De ict-beveiliger verwacht dat het aantal medewerkers de komende jaren fors zal groeien. Volgens de cybersecurityspecialist past bij die ambitie een kantoor op een A-locatie in de Randstad. Bovendien is de verbinding met Schiphol een belangrijke afweging geweest in de keuze voor de locatie.

Het nieuwe kantoor van Trend Micro biedt naast werkplekken ook ruimte voor vergaderingen en internationale trainingen voor medewerkers en partners.

Directeur Trend Micro Benelux Steven Heyde licht toe: 'Wanneer organisaties serieus aan de slag gaan met hun digitale transformatie, komt al snel het onderwerp veiligheid ter sprake. ‘Security by design’ lijkt nu echt te landen bij veel beslissers, zeker wanneer data verwerkt gaat worden in de cloud en met de GDPR op komst.'

Omzetgroei

Heyde ziet een toename in het aantal gesprekken dat hij over 'security by design' voert met klanten en het aantal oplossingen dat verkocht wordt. 'Deze groei heeft zich al vertaald in een aantal nieuwe medewerkers dat onlangs is begonnen en zal naar verwachting resulteren in een omzetgroei van zeker vijftig procent in 2020', aldus de hoofdverantwoordelijke voor Trend Micro Benelux. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-22T08:30:00.000Z Pim van der Beek