Vijfhart IT-opleidingen start met security-aanbod

Dit artikel delen:

Vijfhart IT-opleidingen uit Arnhem gaat cybersecurity-opleidingen aanbieden. Dat doet het in samenwerking met EC-Council, een internationale aanbieder van security-certificeringen. De opleidingen zijn gericht op ict-professionals die nog niet gecertificeerd zijn. Binnen een half jaar kunnen ze via e-learning hun certificaat halen.

Vijfhart IT-opleidingen, opgericht in 1984, biedt cursussen aan voor de it-professional en -eindgebruiker. De opleider merkt dat de vraag naar cybersecurity-opleidingen in Nederland toeneemt. Om hier op in te spelen, voegt het security-opleidingen van EC-Council toe aan zijn aanbod. Die organisatie heeft vanuit 145 landen al tweehonderdduizend professionals opgeleid.

Vijfhart biedt de trainingen tot certified ethical hacker (ceh), certified secure computer user (cscu), certified chief information security officer (cciso) en computer hacking forensic investigator (chfi). De lessen worden via de ‘zelf leren’-lmethode aangeboden. Deze online leervorm is naar eigen zeggen geschikt voor de professional die in het vakgebied werkt, maar nog niet is gecertificeerd. Deelnemers kunnen binnen een half jaar het certificaat halen. De certified ethical hacker (ceh)-opleiding wordt ook in de ‘Fusion Teach’-leervorm aangeboden. Dit is een gemixte vorm waarbij ‘zelf leren’ wordt gecombineerd met workshops en klassikale praktijkdagen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-28T10:22:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.