Managed hosting door True

Microsoft in zee met Blackberry rond security

Dit artikel delen:
BlackBerry-ceo John Chen

Microsoft en Blackberry gaan samenwerken rond het veiliger maken van mobiele Office-apps. Het initiatief dat de twee daarvoor samen oprichten, luistert naar de naam Blackberry Enterprise Bridge.

De nieuwe alliantie moet het voor mobiele, zakelijke gebruikers mogelijk maken om toegang te krijgen tot Office-apps via de Blackberry Dynamics-containersoftware. De ervaring zou daarbij identiek moeten zijn als bij het openen, bewerken of opslaan van een regulier Office 365-document. Zo kunnen gebruikers steeds aan hun documenten en presentaties werken, in alle veiligheid.

Blackberry en Microsoft richten met Blackberry Bridge zich specifiek op bijvoorbeeld banken, ziekenhuizen, advocaten en overheden, organisaties die de zekerheid willen dat bedrijfsgegevens en -privacy in hoge mate beschermd worden. Het duo wil hiermee ook een vuist maken tegen andere platformen, zoals bijvoorbeeld G Suite van Google.

BlackBerry kondigde trouwens ook aan dat het beveiligingsplatform van BlackBerry geïntegreerd is in Azure, de clouddienst van Microsoft. BlackBerry UEM Cloud, BlackBerry Workspaces, BlackBerry Dynamics en BlackBerry AtHoc zijn vanaf nu beschikbaar via Azure.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-21T11:47:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.