Nemesys DGDO maakt 'digitaal gezond'

Dit artikel delen:

It-dienstverlener Nemesys Groep uit Oud-Beijerland introduceert een nieuwe dochteronderneming. Het betreft De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO). Dat bedrijf helpt bij het verhogen van het securitybewustzijn van medewerkers en helpt organisaties om ‘digitaal gezond’ te worden en te blijven.

De Nemesys Groep is gevestigd in Oud-Beijerland en bestaat uit diverse zelfstandig werkende bedrijven gericht op it, telecom en energie. Tot de groep behoren: Nemesys ICT & Telecom, HostedXL, NextStep24, Hosted Energie Consulting en Telecombinatie Hoeksche Waard.

Nu voegt het een nieuwe zelfstandige organisatie toe aan zijn portfolio. Het gaat om de De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO). DGDO helpt bedrijven om hun digitale omgeving onder de loep te nemen en werkt daarbij vanuit diverse invalshoeken, gericht op de mens, de organisatie en de techniek.

‘Vooral de menselijke factor blijkt in de praktijk vaak de zwakste schakel in de cybersecurity’, vertelt DGDO-directeur Christian Boertje. ‘Bijna 80 procent van alle security-incidenten en datalekken binnen bedrijven wordt veroorzaakt door de eigen medewerkers. Door middel van diverse tools, waaronder een awareness training, helpen wij de bewustwording te verbeteren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-23T08:51:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.