Managed hosting door True

Nemesys DGDO maakt 'digitaal gezond'

 

It-dienstverlener Nemesys Groep uit Oud-Beijerland introduceert een nieuwe dochteronderneming. Het betreft De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO). Dat bedrijf helpt bij het verhogen van het securitybewustzijn van medewerkers en helpt organisaties om ‘digitaal gezond’ te worden en te blijven.

De Nemesys Groep is gevestigd in Oud-Beijerland en bestaat uit diverse zelfstandig werkende bedrijven gericht op it, telecom en energie. Tot de groep behoren: Nemesys ICT & Telecom, HostedXL, NextStep24, Hosted Energie Consulting en Telecombinatie Hoeksche Waard.

Nu voegt het een nieuwe zelfstandige organisatie toe aan zijn portfolio. Het gaat om de De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO). DGDO helpt bedrijven om hun digitale omgeving onder de loep te nemen en werkt daarbij vanuit diverse invalshoeken, gericht op de mens, de organisatie en de techniek.

‘Vooral de menselijke factor blijkt in de praktijk vaak de zwakste schakel in de cybersecurity’, vertelt DGDO-directeur Christian Boertje. ‘Bijna 80 procent van alle security-incidenten en datalekken binnen bedrijven wordt veroorzaakt door de eigen medewerkers. Door middel van diverse tools, waaronder een awareness training, helpen wij de bewustwording te verbeteren.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6325256). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.