Securitas verhuist van Breda naar Dordrecht

Dit artikel delen:
Verhuizen

Ict-beveiliger Securitas Technology, voorheen Poseidon Security Systems, verhuist op 20 augustus 2018 van Breda naar Dordrecht. Daar huisvest het bedrijf zich in het pand van het eerder overgenomen Alphatron Security Systems. Door die verhuizing hopen de bedrijven elkaar te versterken. De bedrijven richten zich zowel op de zakelijke markt als de publieke sector.

Securitas Technology, dat tot 1 januari 2018 onder de naam Poseidon Security Systems actief was, maakt sinds de overname door de Zweedse multinational Securitas in 2015 naar eigen zeggen een sterke groei door. Daardoor is de behoefte aan meer werkruimte ontstaan.

Het bedrijf licht toe: ‘Mede door de overname van Alphatron groeiden de technologieactiviteiten van Securitas naar circa honderd medewerkers. De verhuizing naar één gezamenlijk pand is de logische vervolgstap die past binnen de strategie van onze beveiligingsvisie.’

Daarin richten de bedrijven zich op preventieve veiligheidsoplossingen met een maximale synergie tussen mens, kennis en technologie. ‘Met onze nieuwe huisvesting en een team van honderd gepassioneerde security-professionals zijn wij klaar voor de toekomst’, aldus Securitas.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-13T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.