Computable pakt uit met 34 keynotes tijdens beurzen

Kom naar Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

Dit artikel delen:

Over twee weken is het weer zover, dan zijn in de Jaarbeurs in Utrecht de beurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Computable verzorgt als hoofdmediapartner het totale onafhankelijke programma met 34 keynotes, een bomvol programma tijdens Computable Café en met de laatste innovaties in Computable Future Lab. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van security-, data- en cloud-toepassingen en bezoek vakinhoudelijke sessies. Een ticket is gratis.

Ruim 150 exposanten, 180 vakinhoudelijke sessies, twee dagen vol met de laatste ontwikkelingen rondom security-, cloud-, en data-toepassingen. De vakbeurzen Infosecurity en Data & Cloud Expo staan weer voor de deur.

KPN’s chief security information officer (ciso) Jaya Baloo trapt met haar Keynote ‘Everything is Quantum’ het seminarprogramma af. Ze gaat in op de gevolgen van de opkomst van quantumcomputing voor it-beveiiging.

De presentatie van cyberexpert Don Eijndhoven over Cyber warfare: Dossier Rusland staat met de recente berichten over spionage van Russische hackers in Nederland vol in de actualiteit.

Blockchain

Blockchain is ook een onderwerp dat veel in de belangstelling staat. Tony’s Chocolonely vertelt over de inzet van blockchain bij het natrekken van de herkomst van cacaobonen? Kunnen ze er chocola van maken? In de sessie Blockchain...? Wat als de techniek je visie in de steek laat? vertelt de oprichter van Faktor, een advertentie-platform waarin consumenten en privacy centraal staan, wat de valkuilen en mogelijkheden zijn in een blockchainstrategie.

In het Computable-café, een pop-up bar op de beursvloer, organiseert Computable ook een sessie over blockchain: Blockchain, blok aan je been? Onder leiding van hoofdredacteur Sander Hulsman wordt in een paneldiscussie gepoogd om een helder beeld te schetsen van de impact van blockchain op het bedrijfsleven, nu en in de nabije toekomst, en er worden uitkomsten van een onderzoek van Xebia gepresenteerd..


Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2018

Computable 50 jaar

Tijdens een feestelijk middagprogramma staan we op woensdag 31 oktober 2018 stil bij 50 jaar Computable.

wo 31 oktober | 14:00 - 14:30  Rewind: 50 jaar ict-historie,
wo 31 oktober | 14:30 - 15:00  Bekendmaking 'De Gouden Computable Award'
wo 31 oktober | 15:00 - 15:30  Fast forward: 50 jaar vooruit in ICT
wo 31 oktober | 15:30 - 16:30  Spoelstra spreekt: 50 jaar ICT
wo 31 oktober | 16:00 - 17:00  Feestelijke borrel Computable 50 jaar

U bent van harte uitgenodigd. We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-16T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.