BDO en Indica vormen pact voor meer grip op data

Dit artikel delen:

Accountant- en advieskantoor BDO start een samenwerking met het Hilversumse softwarebedrijf Indica. Doel is een oplossing naar de markt te brengen die de software voor datamanagement van Indica combineert met de ervaring en kennis van BDO over risicomanagement en compliance. Dit zogeheten GRC Data Discovery Platform moet klanten betere controle geven op zowel gestructureerde als ongestructureerde data.

In het kader van de samenwerking levert Indica een algemene oplossing voor data discovery met zoek-, herken- en volgfunctionaliteit met daarbij een dashboard en workflowmogelijkheden. BDO snijdt deze oplossing vervolgens op maat voor specifieke klantomgevingen.

Volgens beide partijen is er in de markt een duidelijk groeiende behoefte naar dienstverlening voor datamanagementvraagstukken. Centraal hierbij staat de vraag welke data waar in de organisatie aanwezig zijn, zowel gestructureerd als ongestructureerd. Middels het GRC Data Discovery Platform kunnen die data in één oplossing worden ondergebracht.

Indica

Indica kreeg vorig jaar een investering van het Security of Things Fund van Value Creation Capital (VCC) uit Bilthoven voor de verdere uitbouw en internationalisering van de software. Het bedrijf werkte eerder al nauw samen met adviesbureau KPMG voor de doorontwikkeling van zijn eDiscovery-software bij het uitvoeren van forensische onderzoeken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-23T09:49:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.