Miljoeneninvestering voor Dutchsec

Dit artikel delen:

Het Amsterdamse Dutchsec mag rekenen op een miljoeneninvestering van Holland Capital en een aantal private investeerders. Hoe groot het investeringsbedrag is, is niet bekend gemaakt. De kapitaalinjectie moet de veiligheids- en cybersecurityexpert in staat stellen de internationale groeiambities te realiseren.

Dutchsec levert een suite van intelligente (cyber)securityproducten aan banken en overheidsinstellingen. Daarnaast zegt het bedrijf met succes ondersteuning te hebben verleend in een aantal niet-openbare nationale veiligheidsvraagstukken en opzienbarende cyberincidenten.

De operaties hebben investeerder Holland Capital maar ook Mamadoo Ventures - een investeringsvehikel van SecureLink-ondernemers Hans Snel en Ruud Kroon -  doen besluiten om Dutchsec van een kapitaalinjectie te voorzien. 

Analisten

De producten die Dutchsec levert, helpen analisten om op een snelle en geautomatiseerde manier, vanuit diverse kanalen, data te verzamelen en bij elkaar te brengen. Vervolgens worden deze data nagenoeg realtime en met behulp van slimme algoritmes en artificial intelligence geclassificeerd en van context voorzien. Dit gebeurt op een snellere en efficiëntere manier dan bestaande oplossingen. aldus het bedrijf.

Dutchsec is opgericht in 2016 door Remco Verhoef en Bas Eikelenboom.  Zij beweren dat hun producten van Dutchsec ook regelmatig worden gebruikt als aanvulling op de producten van bestaande technologiegiganten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-19T21:36:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.