KPN brengt securitydiensten onder één dak

Securitybedrijf in KPN Security gedoopt

Dit artikel delen:

KPN voegt zijn securityorganisaties samen. De nieuwe organisatie krijgt de naam KPN Security. Hiertoe behoren naast KPN Security Services ook de securitydiensten van de in 2017 overgenomen bedrijven DearBytes en QSight IT.

Marieke Snoep, chief business market, meent dat KPN Security nu de volle breedte aan securitydiensten aan kan bieden. ‘Daarbij kiest KPN bij zijn it-dienstverlening aan zakelijke klanten voor het integraal aanbieden van securitydiensten, werkplekdiensten en cloud-oplossingen.’ Martijn Hakstege, die aan het hoofd staat van de nieuwe tak, meent dat het nieuwe bedrijf nu over de capaciteit en ervaring beschikt om grote projecten te doen.

Security-innovatie

KPN Security gaat de zakelijke markt over de volle breedte bedienen, zowel kleine als middelgrote bedrijven, en ook het grootbedrijf en de overheid. Voor het kleinbedrijf biedt KPN Security kant-en-klare securitydiensten. Middelgrote bedrijven die security willen uitbesteden, kunnen bij KPN Security terecht voor managed securitydiensten, van protectie en detectie tot respons en preventie. Voor het grootbedrijf en de overheid worden securityoplossingen aangeboden als onderdeel van de integrale dienstverlening door KPN.

Verder heeft KPN Security een specifiek onderdeel dat zich richt op security-innovatie en daarbij geavanceerde technologieën toepast, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-11T11:10:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.