Lancom neemt firewall-divisie Rohde & Schwarz over

Dit artikel delen:

De firewall-divisie van Rohde & Schwarz wordt onderdeel van Lancom. De Duitse netwerkfabrikant, die vorig jaar werd overgenomen door het Duitse technologieconcern, zwaait sinds 1 juli de scepter over de afdeling. Het is Lancoms eerste stap op weg naar een nieuwe security-afdeling.

De overdracht van de firewall-business naar Lancom moet de integratie van netwerk-, firewall- en utm-oplossingen (unified threat management) verder versnellen. Het doel op middellange termijn is de marktintroductie van een sterk geïntegreerd netwerk- en security-portfolio. Dit zal zowel klassieke netwerk- en firewall-producten bevatten als cloud-oplossingen op basis van de sdn (software-defined networking)-technologieën.

Eén aanspreekpunt

Naast productontwikkeling en marketing neemt Lancom ook de service en technische ondersteuning voor de firewalls voor zijn rekening. Partners en eindgebruikers hebben zo volgens de onderneming één aanspreekpunt voor het gehele wan-, lan- en wlan-portfolio en voor de utm- en voor de sdn-oplossingen op basis van de Lancom Management Cloud. Op korte termijn zal de Duitse netwerkleverancier ook het beheer van firewalls in de cloud mogelijk maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-05T10:57:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.