Pride financiert groeiplan cloudbeveiliger Link11

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

Link11 heeft een mezzanine lening gekregen van de Nederlandse investeringsmaatschappij Pride Capital Partners. De Duitse leverancier van cloudbeveiligingssoftware wil het geld steken in zijn Europese groeiplannen. Hoe groot de achtergestelde lening is, is niet bekend.

Link11 biedt klanten een 'security cloud' waar langs zij hun webverkeer of applicatieverzoeken kunnen laten gaan. De software beschikt over een met kunstmatige intelligentie uitgeruste, zelflerende component die continu aanvallen analyseert en waar nodig de functionaliteit aanpast, claimt het bedrijf.

Het bedrijf uit Frankfurt bedient klanten uit de logistiek, het financiële wezen en de e-handel in de Duitstalige regio. Met steun van Pride Capital Partners wil Link11 groeien in de rest van Europa alsook later op andere continenten. De Nederlandse investeerder heeft kantoren in Amsterdam en Keulen.

Afgelopen juli verstrekte Pride Capital ook al een mezzanine-lening aan Blue Field ter financiering van zijn acquisitiestrategie. Het bedrijf uit Amsterdam met tevens een kantoor in München maakt met eigen dashboarding-oplossingen de marketinginspanningen van klanten inzichtelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-22T09:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.