Ai-toekomst centraal op Infosec en Data & Cloud Expo

Registratie voor gratis tickets en seminarprogramma van start

Dit artikel delen:

Artificial Intelligence en machine learning gaan de manier waarop we zaken doen enorm veranderen. Ook binnen de ict-sector zijn er grote veranderingen gaande van de wijze waarop we systemen ontwikkelen, beveiligen en beheren.

Wil je weten wat die ontwikkelingen voor gevolgen hebben voor jouw bedrijfsvoering of op jouw rol als ict’er? Kom dan op 30 en/of 31 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo.

'Powered by Computable'

Gratis tickets!

Registreer nu voor gratis beurstickets voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo en gratis toegang tot seminars.

Het hoofdthema is dit jaar Artificial Future. Er wordt bijvoorbeeld ingegaan op de gevolgen van ai voor klantcontact, denk aan zelflerende chatbots en klantenservice-apps. In de zorg kan ai sneller en correcter diagnoses stellen en in de financiële wereld worden boekhouding en routinetaken verder en intelligenter geautomatiseerd.

Ai lijkt de nieuwe heilige graal in de ict-markt, waarbij massa’s data kunnen worden omgezet tot duidelijke patronen, maar wat zijn de uitdagingen? Tijdens de beurs kun je op zoek naar antwoorden op die vragen. Naaste de vele exposanten die hun diensten en producten tonen, zijn er namelijk uitgebreide mogelijkheden om kennis op te doen in het seminarprogramma en om te netwerken met vakgenoten.

Computable, onderdeel van Jaarbeurs IT Media, is betrokken als hoofdmediapartner. De redactie heeft samen met een adviesgroep een uitgebreid keynoteprogramma samengesteld. Die onafhankelijke sessies ‘powered by Computable’ kun je vinden tijdens het aanmelden voor de vakbeurzen.

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

Op 30 en 31 oktober 2019 zijn de Jaarbeurshallen het decor van de laatste ontwikkelingen op het gebied van security, cloud en data. Het centrale thema dit jaar is Artificial Future.

Naast de beurzen met exposanten die hun nieuwste producten en diensten tonen is er ook een uitgebreid seminarprogramma en de mogelijkheid om te netwerken.

Registreer nu voor gratis beurstickets voor Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo en toegang tot gratis seminars. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-02T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.