Barracuda koopt technologie van InfiSecure

Dit artikel delen:

De Amerikaanse securityspecialist Barracuda heeft technologie van zijn branchegenoot InfiSecure overgenomen. Die technologie zal ingezet worden voor het detecteren van bots. Zo wil Barracuda zijn onlangs aangekondigde Advanced Bot Protection versterken, die beschikbaar zal komen voor Barracuda's web application firewall-as-a-service- en web application firewall-platforms.

Door de technologie van InfiSecure te combineren met data van de Barracuda Global Threat Intelligence Infrastructure, krijgen de firewalls van Barracuda nieuwe mogelijkheden om low-and-slow-bots tegen te gaan. Dat zijn bots die zeer langzaam data opvragen en vaak van ip-adres veranderen.

‘Generieke technologie om bots te detecteren, is vaak niet in staat om de specifieke bots te herkennen die zijn ontwikkeld voor verschillende toepassingen’, zegt Barracuda. ‘De geavanceerde machine learning-technologie van InfiSecure profileert individuele toepassingen. Op basis van dat profiel worden vervolgens detectie en bescherming ingesteld voor de bots die zich richten op de specifieke toepassingen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-09T11:14:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.