Microsoft schrapt antivirus Linux/Unix

Dit artikel delen:

Microsoft laat de antivirus-producten voor Linux en Unix van het overgenomen Sybari Software vervallen. De ondersteuning voor bestaande klanten blijft nog in stand, maar nieuwe versies van de software voor de Windows-concurrerende platformen zijn niet te verwachten.

Sybari wordt nu een divisie binnen de Windows-producent die zich concentreert op het in de markt zetten van Microsofts antivirus- en antispam-producten voor diens eigen messaging- en collaboration-servers, draaiend op Windows dus. Dit omvat ook de antivirus- en antispam-producten die Microsoft middels de overnames van GeCAD en Giant in handen heeft krijgen.

Overigens blijft Sybari’s antivirus voor IBM’s Lotus Domino-software voortbestaan. Het gehele portfolio aan Sybari-software draait overigens niet zozeer om antivirus voor Linux- en Unix-systemen zelf, maar om antivirus óp die platformen die vaak dienen als server binnen een omgeving met Windows-machines. De Linux- en Unix-servers schermen daarbij de Windows-computers af.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Volgens mij heet dit spelletje monopoly ? Met geld koop je de wereld in en je concurrenten weg.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-23T12:11:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.