KPN biedt mkb 'Extra Veilig Internet'

Dit artikel delen:

KPN breidt zijn internetabonnementen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf uit met de dienst Extra Veilig Internet. Volgens het ict-concern zijn ondernemers met de nieuwe dienst vanuit het KPN-netwerk beschermd tegen onveilige websites waarop virussen, malware en ransomware staan.

KPN blokkeert onveilige websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. De huidige KPN ÉÉN MKB internet-klanten krijgen deze nieuwe dienst, die vanaf begin volgend jaar gefaseerd aan hen aangeboden, kosteloos.

Wel adviseert KPN hen om deze dienst altijd aan te vullen met antivirussoftware. De dienst Extra Veilig Internet werkt voor alle apparaten van klanten, hun medewerkers en gasten die verbonden zijn met het vaste netwerk (ook via wifi), zoals laptops, smartphones, netwerkapparatuur (zoals printers) en ook slimme apparaten (zoals thermostaten en smart speakers).

Verder verbetert KPN zijn service levels waardoor internetstoringen voortaan standaard binnen acht kantooruren worden opgelost. Daarnaast kunnen klanten kiezen voor een hoger service level met een 24/7-oplostijd van acht klokuren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit doet xs4all al lange tijd voor alle klanten. Klanten kunnen de malwarefilter zelf op hun mijn.xs4all.nl omgeving aanzetten.

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-25T10:07:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.