Jaarbeurs verplaatst it-vakbeurzen naar najaar 2021

Dit artikel delen:

De it-vakbeurzen Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo worden vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus verplaatst naar november 2021. Beursorganisator Jaarbeurs doet dit omdat de benodigde voorbereidingstijd ontbreekt om tot een kwalitatief hoogwaardige beurs te komen. De it-beurzen stond aanvankelijk gepland voor 28 en 29 oktober dit jaar.

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo verbindt it-producten, -diensten en -innovaties met elkaar en is gericht op kennisuitwisseling, netwerken en zakelijke transacties. Om een kwalitatieve beurs te organiseren, hebben zowel Jaarbeurs als haar exposanten voldoende voorbereidingstijd nodig. Dit is door de onzekerheid rondom het coronavirus niet te garanderen.

De beursorganisator heeft daarom besloten om de it-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo te verplaatsen naar 3 en 4 november volgend jaar. ‘Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in 2021 weer een succesvolle editie kunnen neerzetten, waarbij we de kwaliteit bieden die onze partners en bezoekers van ons gewend zijn’, aldus Bram van den Braak, brand manager bij Jaarbeurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-24T11:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.