Check Point en Arrow komen met nieuw partnerprogramma

Dit artikel delen:

De van oorsprong Israëlische securityspecialist Check Point komt samen met partner Arrow Electronics met een nieuw partnerprogramma. Het programma biedt partners marketingondersteuning en flexibele financierings- en verbruiksmogelijkheden, ook krijgen klanten gemakkelijk en direct toegang tot de cloudoplossingen van Check Point.

Het Check Point Distribution Marketplace Program levert activatie, marketingondersteuning, flexibele financierings- en verbruiksmodellen aan partners en bouwt voort op het Partner Growth Program dat in januari werd geïntroduceerd om het succes van het verkoopkanaal verder te versnellen en te laten groeien.

Klanten maken steeds vaker gebruik van cloud-marktplaatsen om direct toegang te krijgen tot oplossingen en consumptiemodellen die zich aanpassen aan hun bedrijfsbehoeften. Tegelijkertijd hebben resellers behoefte aan nieuwe benaderingen voor het vinden en bereiken van nieuwe klantsegmenten voor die cloudoplossingen. Om aan deze wensen tegemoet te komen, werkte Check Point samen met Arrow in Europa om zijn verkoopkanaal in staat te stellen de beste cloudbeveiliging te bieden met snelle, eenvoudige en flexibele implementaties die worden ondersteund door een compleet scala aan expertise, zo stelt Check Point.

Groeimotor voor partners

"We zijn van plan om in de komende maanden samen te werken met extra marktplaatsdistributeurs om dit nieuwe programma uit te breiden"

‘Partners zijn het fundament van de groeistrategie van Check Point’, verklaart Dan Yerushalmi, chief customer officer bij Check Point. ‘Deze eerste introductie met Arrow is daar het bewijs van. Het biedt een unieke kans om ons cloudbeveiligingsportfolio naar een bredere groep klanten te brengen en om ons via deze eerste distributeur verder te verdiepen in het kanaal.’

Frank Rauch, hoofd van het wereldwijde partnerkanaal bij Check Point, voegt hieraan toe dat steeds meer organisaties hun apps, data, workloads en security naar de cloud verplaatsen of hun eigen private cloudomgevingen creëren. Het nieuwe programma versterkt volgens hem de betrokkenheid bij partners, zodat zij geholpen worden om nieuwe opdrachten binnen te halen en sterkere relaties op te bouwen met bestaande klanten. ‘We zijn van plan om in de komende maanden samen te werken met extra marktplaatsdistributeurs om dit nieuwe programma uit te breiden’, aldus Rauch.

ArrowSphere

ArrowSphere, een van de eerste oplossingen die beschikbaar is via het Distribution Marketplace Program, is een platform van Arrow dat wereldwijd inkoop, levering, integratie en beheer van cloudoplossingen biedt naast andere services en één samengevoegde factuur aanbiedt. Check Point zal een van de eerste security partners zijn die op ArrowSphere wordt geïntegreerd, wat extra waarde toevoegt aan het productportfolio van Arrow en de distributeur de capaciteit biedt om de cloudomgevingen van zijn klanten te beveiligen. Begin september zal ArrowSphere een uitgebreide reeks van Check Points CloudGuard cloudbescherming en SandBlast Threat Prevention-oplossingen in veertien Europese landen lanceren: Oostenrijk, België, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T15:21:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.