Schneider kiest Fortinet voor ot- en iiot-beveiliging

Dit artikel delen:

Het Franse technologieconcern Schneider Electric gaat in zee met de Amerikaanse it-beveiliger Fortinet. Samen bieden ze klanten cyberbeveiligingsoplossingen die operational technology (ot)-netwerken beter moet beschermen. Speciale aandacht is er voor de beveiliging van industriële internet-of-things (iiot)-toepassingen.

Beide bedrijven zien hoe de it- en de ot-landschappen steeds meer raakvlakken krijgen. Plus hoe het groeiende aantal iot-apparaten invloed heeft op fabrieksomgevingen. Schneider Electric biedt energiemanagement- en automatiseringsoplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Het bedrijf merkt dat er onder klanten behoefte is aan een sterke cyberbeveiliging op alle niveaus.

Binnen de samenwerkingsovereenkomst zal Schneider Electric de firewalls, beveiligde toegang en andere veiligheidsoplossingen voor apparaten van Fortinet integreren in zijn eigen cyberbeveiligingsoplossingen. Daarbij is het de bedoeling dat er oplossingen op maat worden ontwikkeld voor specifieke industrieën en toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-19T18:05:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.