Kwaliteitszorgbureau Kader blij met Smile Software

Dit artikel delen:
collega's

Kader, een bureau voor kwaliteitszorg uit Zeist, breidt zijn portfolio uit met risicobeheersoftware. Daarvoor heeft het Smile Software overgenomen. Dit bedrijf uit Den Bosch levert software op het gebied van governance, risk en compliance, kwaliteitsborging en veiligheid en informatiebeveiliging en privacy.

Kader is in 1994 opgericht. Bij het Zeister bedrijf werken anno 2020 ruim 160 medewerkers op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement. Het bureau miste nog een duidelijk software-aanbod. Die lacune is met de overname van Smile Software opgevuld. Dit één jaar jongere Bosscher bedrijf (kleine twintig man) sluit met zijn software goed aan bij de activiteiten op het vlak van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) en informatiebeveiliging.

Smile kent zijn oorsprong in het webgebaseerd digitaliseren van klachtenmanagementprocessen. In de loop van de jaren voegde het bedrijf daar diverse modules op het gebied van governance, risk en compliance, kwaliteit en veiligheid, informatiebeveiliging en privacy aan toe. De modules zijn los of als integraal platform te gebruiken, zowel lokaal draaiend als software-as-as-service (saas).

Voormalig directeur en aandeelhouder Wendy Geurkink draagt bij Smile het stokje over aan operationeel directeur Ellen Leenhouts-Koenen. Zij zal Smile als nieuw onderdeel binnen Kader aansturen. Eerder dit jaar kocht Kader al de D&F Group, een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-02T16:30:00.000Z Rik Sanders