DCWC pakt uit met 'Avond van de Cyberoorlog'

Dit artikel delen:

Morgenavond nog geen plannen? Dan valt een online-bezoek aan de 22ste ronde tafel (The Corona Edition) van de Dutch Cyber Warfare Community (DCWC) te overwegen. Volgens de non-profitorganisatie voor it-beveiliging komt het neusje van de zalm langs op het gebied van digitale oorlogsvoering, digitale geopolitiek, cybercrime en cybersecurity.

Het evenement telt negen sprekers: Don Eijndhoven en Brenno de Winter uit Nederland, Keir Giles uit Groot-Brittannië en Winn Schwartau, Richard Thieme, Richard Stiennon, Jeffrey Bardin, Paul de Souza, Bill Hagestad en Arian Evans uit de VS. Toegang is gratis op basis van het principe 'voor de sector, door de sector'.

De DCWC is een online-genootschap zonder commercieel oogmerk met leden die werken in of affiniteit hebben met het relatief nieuwe domein van digitale conflicten (ook wel cyber warfare genoemd). De missie is om Nederland online veiliger te maken door middel van open discussie en netwerkbijeenkomsten. Het bonte gezelschap telt ruim 2200 leden, variërend van politici, beleidsmakers en ict'ers tot aan wethandshavers, forensische specialisten en ethische hackers. 

De DCWC Roundtable XXII - The Corona Edition vindt plaats op 3 december, tussen 19.00 en 22.00. Inschrijven kan via de website van DCWC.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-02T11:26:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.