KnowBe4 neemt MediaPro over

Dit artikel delen:
Security awareness

KnowBe4, leverancier van security awareness-trainingen en phishing-simulaties, heeft MediaPro overgenomen, een bedrijf dat security- en privacy-trainingen aanbiedt. Door deze overname kan KnowBe4 zijn klanten een groter aantal privacy- en compliance-trainingsmodules aanbieden.

MediaPro is sterk in het bouwen van aanpasbare content en tools die worden gebruikt om teams te trainen op het gebied van compliance, beveiliging en privacy. De klanten van MediaPro krijgen toegang tot de security awareness-trainingen en phishing-simulaties van KnowBe4.

MediaPro beschikt over een configureerbaar en aanpasbaar aanbod in combinatie met een uitgebreide bibliotheek met privacy-, beveiligings- en compliance-trainingscontent. Door de overname wordt het keuzeaanbod voor de klanten van KnowBe4 verruimd en kunnen zij beter werken aan hun trainings- en awareness-doelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-05T14:49:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.