Leer over security, cloud en ai van 100 sprekers

Deze sessies mag u tijdens Infosecurity.be, Data & Cloud Expo zeker niet missen!

Dit artikel delen:

Op 31 maart en 1 april vindt het online event Infosecurity.be, Data & Cloud Expo plaats. Verspreid over twee dagen wordt u via ruim negentig sessies van honderd sprekers op de hoogte gebracht van alle ins en outs op het gebied van cybersecurity, datamanagement en cloudoplossingen. Computable somt op welke sessies van het gratis event u zeker niet mag missen.

Infosecurity.be bijwonen?

Infosecurity.beData & Cloud Expo loopt op 31 maart en 1 april. De sessies zijn gratis bij te wonen. U dient zich enkel te registeren voor het online event.

Voor de security-liefhebber trapt Bart Preneel, cryptograaf en hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Leuven, het online programma af. Tijdens zijn keynote (31 maart om 9 uur) bespreekt hij de huidige situatie en trends op het vlak van it security, privacy en uiteraard resilience. Op donderdag 1 april geven Eddy Willems (G data) en Righard Zwienenberg (Eset) een duopresentatie. Zij gaan in op de cybersecurity-uitdagingen die zijn ontstaan door de uitbraak van het coronavirus. Ethisch hacker Inti De Ceukelaire leert u op een interactieve manier wat nou precies ethical hackers zijn (en wanneer het simpelweg cybercriminelen zijn).

Op het vlak van cloud kunt u op aanschuiven bij de keynote van Filip Michiels, ex-cio van TUI en vandaag coo bij Computerland. Hij vertelt op woensdag om half 10 over de trend naar cloud first strategy. Ook grote spelers als Google, Microsoft en AWS bespreken op 31 maart topics zoals hoe cloudoplossingen bedrijven geholpen hebben om veerkrachtig te zijn tijdens de huidige pandemie, hoe kunstmatige intelligence kan ingezet worden in bedrijven en welke transformaties nodig zijn om te overleven in de huidige omstandigheden.

Bent u geïnteresseerd in data en kunstmatige intelligentie? Dan mag u de keynote van Bruno Schröder (hoofd technologie bij Microsoft Belux) op 31 maart om 13 uur over kunstmatige intelligentie niet overslaan. Bovendien vertelt Joachim Ganseman (Smals Research) om half 3 (31 maart) hoe u natural language processing (nlp)-technologieën in het Nederlands kunt implementeren. Aansluitend vertelt IBM over de resilient-werkplek.

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo is een event op het gebied van it-security, datamanagement en cloud oplossingen voor it--managers en -professionals. De snelgroeiende it-branche staat niet stil. Al helemaal niet in tijden van corona. Daarom is alles op alles gezet om het event op een volwaardige, veilige en passende manier te laten doorgaan. Op 31 maart en 1 april vindt het online event plaats, waarbij de focus ligt op de thema’s Cloud & Infrastructuur, Security & Privacy, Data & AI en Digitale transformatie & innovatie. Het hoofdthema van deze editie? Resilience: A rocking organization in changing times.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-30T15:51:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.