Devoteam breidt uit in Zuid-Europa

Dit artikel delen:
Partners handen

De Franse it-consultant Devoteam gaat uitbreiden in Zuid-Europa met de overname van securityspecialist Integrity. Integrity bouwt aan een cloudplatform waarmee penetratietests zijn uit te voeren. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Integrity is twaalf jaar geleden opgericht en is actief in bijna twintig landen in de EMEA-regio. Het bedrijf heeft kantoren in Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. Vandaaruit worden een tweehonderdtal klanten bediend door in totaal 85 medewerkers. Het managementteam van Integrity en ceo medeoprichter Rui Shantilal blijven aan boord na de overname. Het platform van Integrity brengt zo’n 650 cybersecurityspecialisten samen.

Devoteam is een consultancybedrijf dat zich richt op digitale strategie, technologieplatformen en cyberbeveiliging. Het bedrijf is een kwarteeuw oud en heeft achtduizend medewerkers. Specifiek in Portugal zijn er al zowat negenhonderd Devoteam-medewerkers. Met deze overname wil Devoteam zijn bestaande risk & compliance-activiteiten in consulting versterken en zal het managed services kunnen aanbieden in heel EMEA, zoals zijn eigen Keep it Secure 24.

Devoteam kondigde overigens ook aan dat Sébastien Chevrel tot zijn directie toetreedt. Daar vormt hij nu een trio met de oprichters van het bedrijf, Godefroy en Stanislas de Bentzmann. Chevrel was voorheen Group Managing Director van Devoteam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T09:44:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.