Tesorion lijft branchegenoot Kahuna in

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Opnieuw heeft it-beveiligingsbedrijf Tesorion een branchegenoot ingelijfd. Kahuna uit Amersfoort levert, net als Tesorion, beheerde it-beveiligingsdiensten vanuit een eigen security operations center (soc) en geeft advies over beveiliging en compliance. In januari nam Tesorion ook Compumatica over.

De diensten van Kahuna sluiten naadloos aan bij die van Tesorion, aldus de twee bedrijven. 'Door de overname kunnen onze klanten profiteren van een aantal synergievoordelen', meldt algemeen directeur Martijn Hakstege van Tesorion. 'Juist doordat de markt op zoek blijft naar relevante totaalaanbieders die een volledig en gemanaged securityportfolio bieden, zien we een win-win-situatie voor onze klanten.'

Het Leusdense Tesorion zag een paar jaar geleden het levenslicht na een fusie van drie kleine it-securitybedrijven, waaronder Quarantainenet uit Enschede. Afgelopen januari lijfde het bedrijf zijn Udense branchegenoot Compumatica in, specialist in cryptografie. Tesorion profileert zich als volledig Nederlands met een sterke regionale focus. De onderneming levert beheerde cybersecurity-oplossingen, doet security-consultancy en runt een eigen soc en een eigen cert (computer emergency response team).

Na de overname van Kahuna telt Tesorion ruim 180 medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-18T10:20:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.