Signicat laat oog vallen op Electronic Identification

Dit artikel delen:
Authenticatie

De Noorse identeitsspecialist Signicat neemt Electronic Identification over, een Spaanse leverancier van asynchrone video-identificatiediensten. Dit is de tweede overname van Signicat dit jaar, na de aankoop van landgenoot Encap Security (klantauthenticatie) in juni. Vorig jaar kocht het bedrijf het Rotterdamse Connectis, een specialist in identity & access management (iam).

In 2019 nam Nordic Capital Signicat over met als ambitie het bedrijf uit Trondheim in Europa flink te laten groeien. Software-investeerder Viking Venture is minderheidsinvesteerder in Signicat.

Met de overname van Electronic Identification stapt Signicat niet alleen de Spaanse markt binnen, het bedrijf versterkt zich tevens met een oplossing voor asynchrone video-identificatie met behulp van streaming video. In combinatie met de zogeheten qualified electronic signatures-service die Signicat al in huis heeft, kan er een breed portfolio voor authenticatie, identificatie en het plaatsen van digitale handtekeningen worden aangeboden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-05T11:58:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.