Snyk haalt ruim half miljard dollar op

Dit artikel delen:
Geld money

Snyk, specialist in developer security, heeft in een nieuwe kapitaalronde 530 miljoen dollar geïncasseerd bij een reeks investeringsfondsen. Het bedrijf heeft tot nu toe in totaal 775 miljoen dollar opgehaald en heeft een waardering van 8,5 miljard dollar na deze ronde, meer dan een verdrievoudiging sinds begin dit jaar.

Met het geld wil Snyk naar eigen zeggen ‘de verschuiving naar developer security binnen de industrie versnellen’. Organisaties moderniseren hun applicaties in een hoog tempo met de security ingebouwd in de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling. Het Developer Security Platform van Snyk integreert automatisch met de workflow van ontwikkelaars en is gebouwd om securityteams te laten samenwerken met ontwikkelteams.

Zowat 1.200 bedrijven wereldwijd maken er gebruik van, waaronder Asurion, Google, Intuit, MongoDB, New Relic, Revolut en Salesforce. Klanten en gebruikers van Snyk hebben samen meer dan driehonderd miljoen tests uitgevoerd in de afgelopen twaalf maanden en meer dan dertig miljoen kwetsbaarheden verholpen in de afgelopen negentig dagen. Het bedrijf zelf heeft er een stevig groeiparcours op zitten. Alleen al dit jaar werden 320 bijkomende werknemers aangeworven, waarmee het totale personeelsbestand op ruim achthonderd zit.

Snyk, opgericht in 2015 in Israël en het VK, heeft zijn hoofdkantoor in Boston. Daarnaast heeft het kantoren in Zürich en Ottawa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-10T09:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.