Belgische Cegeka neemt Nederlandse SecurIT over

Dit artikel delen:
België en Nederland

De Belgische it-integrator Cegeka heeft het Nederlandse cybersecuritybedrijf SecurIT overgenomen. Daarmee versterkt Cegeka zijn activiteiten specifiek op het vlak van identiteits- en toegangsbeheer (identity & access management - iam).

SecurIT heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft daarnaast ook een vestiging in het Amerikaanse Greenville. Alle zestig werknemers maken de overstap naar Cegeka dat daarmee 1.450 mensen tewerkstelt in Nederland. SecurIT wordt ondergebracht bij de Nederlandse divisie Security van Cegeka. 

‘Nu we massaal thuiswerken en het aantal apparaten sterk toeneemt, is de vraag naar iam in een versnelling gekomen’, zegt directeur Frank Voskeuil van Cegeka Security Nederland. ‘We kunnen hier nu perfect op inspelen, omdat SecurIT naast specifieke kennis van processen en relaties met technologiepartners een schat aan best practices meebrengt. Met iam-diensten, zoals Privileged Access Management (PAM) en Identity Governance and Administration (IGA), verhogen we het kwaliteitsniveau voor onze klanten enorm, zowel in Nederland als in België. Bovendien versterken we dankzij deze overname onze ambitie om uit te groeien tot een leidende strategische partner op alle vlakken van cybersecurity.’

De financiële details van de overname worden niet bekendgemaakt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-10T15:19:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.