Securityspecialist Blaud in Ierse handen

Dit artikel delen:

Blaud is overgenomen door de Ierse branchegenoot CWSI. Via de transactie komt de Utrechtse securityspecialist volledig in handen van CWSI, inclusief de twintig medewerkers. De Ieren, actief in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, verwachten dat met de eerste oversteek naar het Europese vasteland de omzet dit jaar aanzwelt tot meer dan twintig miljoen euro.

Om de ambities te staven, heeft CWSI zich verzekerd van een financiering van 21 miljoen euro, afkomstig van Castlegate Investments. De verwachting is dat de Europese en Britse markten driekwart van de inkomsten over dit jaar voor hun rekening gaan nemen.

Ook Thierry Lammers, medeoprichter en ceo van Blaud, stapt over en kijkt uit naar de samenwerking met CWSI om zo 'nieuwe manieren te blijven vinden om waarde te creëren voor klanten en hun beveiligingsuitdagingen op te lossen.' Zijn bedrijf bedient zowel de private als de publieke sector en levert technische, advies-, ondersteunings- en beheerde diensten op het gebied van unified endpoint management, mobile threat defence en de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties en -software.

Blaud telt naar eigen zeggen meer dan honderd klanten, waaronder Smurfit Kappa, Amsterdam UMC, Rijkswaterstaat en enkele rechtshandhavingsorganisaties.

CWSI heeft zijn hoofdkantoor in Dublin en levert mobiliteits- en beveiligingsoplossingen aan ondernemingen en overheden, zowel rechtstreeks als via partnerschappen met telecommunicatieaanbieders zoals Telefonica, Telstra en Hutchison Whampoa (Three).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-07T14:16:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.