Cybersec Europe grootste security-beurs van Benelux

Dit artikel delen:
Infosecurity.be 2019

De laatste Infosecurity.be uit 2019, de voorganger van Cybersec Europe.

Op 11 en 12 mei 2022 vindt in Brussels Expo de eerste editie plaats van Cybersec Europe, de grootste Europese beurs over it-beveiliging en opvolger van Infosecurity. Honderd exposanten worden verwacht. Computable is mediapartner van Cybersec Europe.

Doel van Cybersec Europe is om cybersecurity op de strategische agenda te krijgen van bestuurskamers en politici over heel Europa. Waar voorgaande beurs de focus legde op cybersecurity-oplossingen, belicht Cybersec Europe het strategische aspect van it-beveiliging.

Cybersecurity Europe is een hybride beurs. Ze brengt zowel live als digitaal Europese experten, beleidsmakers, ontwikkelaars en besluitvormers, verantwoordelijk voor de continuïteit en veiligheid van kritieke processen en gegevens, samen.

‘Meer dan ooit is duidelijk dat it-security geen kwestie is van de juiste tools om je eigen bedrijf te beveiligen, maar dat er een uitgebreide strategie op macroniveau nodig is’, zegt Bram van den Braak, woordvoerder van Jaarbeurs, de organisator van Cybersec Europe. ‘Op Cybersec Europe brengen we alle onderdelen van het geheel samen, zodat onze bezoekers een uitgekiende cyberbeveiligingsstrategie kunnen uitbouwen.’

Programma

Cybersec Europe verwacht zo’n vijfduizend bezoekers en biedt ruimte aan meer dan honderd exposanten. Per dag vinden er ruim tachtig sessies plaats, waaronder startup-pitch-momenten op het Future Lab, cyberhub-sessies met debatten en presentaties, exposantensessies, keynotes en live-experiences. Op 12 mei worden in genoemd lab ook de Computable Awards uitgereikt.

Er worden ook tal van ervaren gastsprekers uitgenodigd, waaronder Mikko Hypponen, chief research officer F-Secure, hacking-expert Tobias Schrödel, professor big data & analytics Bart Baesens van KU Leuven, cybersecurityexpert Eddy Willems en Emmanuel Kessler van het European Cybercrime Center (EC3).

Gratis inschrijven

Inschrijven voor de Cybersec Europe is gratis en kan via deze via deze link. Na je inschrijving koppelt een matchmaking tool je aan bezoekers, experten en standhouders met dezelfde interesses of functie. Zo kan je op voorhand al chattend kennismaken  en indien gewenst een persoonlijke afspraak vastleggen op de beurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-15T12:30:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.