Digital Trust Center stelt 1 miljoen beschikbaar

Dit artikel delen:

De Subsidieregeling Cyberweerbaarheid is ook voor dit jaar weer opengesteld. Het Digital Trust Center (DTC) stelt opnieuw één miljoen euro beschikbaar voor de beste projectplannen. De maximale ondersteuning per project bedraagt tweehonderdduizend euro.

Samenwerkende bedrijven in de niet-vitale sectoren kunnen hiervoor in aanmerking komen. Subsidiabel zijn plannen die de digitale weerbaarheid tegen cyberaanvallen in een keten, regio of branche op een duurzame wijze vergroten.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is met de uitvoering belast. Sinds de eerste subsidieronde in 2018 zijn al 25 samenwerkingsprojecten gesubsidieerd vanuit deze regeling. Nieuwe plannen kunnen worden ingediend tussen 1 september en 3 oktober aanstaande.

Het Digital Trust Center (DTC) startte in 2018 als een tijdelijk programma van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) om het bedrijfsleven te helpen de cyberweerbaarheid te verbeteren middels voorlichting, pro-actief waarschuwen en subsidieregelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T11:58:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.