Europa's grootste cybersecuritybeurs weer in Brussel

19 en 20 april 2023 in Brussels Expo

Dit artikel delen:

Cybersec Europe 2022.

De tweede editie van Cybersec Europe vindt op 19 en 20 april plaats in Brussel. Ruim 130 exposanten en tal van sprekers delen dan hun ervaringen en oplossingen.

Net zoals vorig jaar kiest Cybersec Europe voor Brussel. ‘Geen toevallige keuze’, klinkt het bij initiatiefnemer Jaarbeurs, ‘aangezien de Europese hoofdstad de centrale hub is van waaruit de wet- en regelgeving en de kennis rond cybersecurity met de beleidsmakers van de verschillende EU-lidstaten wordt gedeeld.’

Na de eerste editie van vorig jaar en eigenlijk ook van daarvoor – Cybersec Europe is de opvolger van Infosec Belgium – wil de organisatie van de Cybersec Europe-beurs opnieuw uitpakken met een ruim aanbod aan exposanten, sprekers en getuigenissen. De initiatiefnemers spreken over de grootste cybersecuritybeurs van Europa. Er worden zo’n 130 exposanten en vijfduizend bezoekers verwacht tijdens het tweedaagse event.

Cybersecurity complexer dan ooit

Cybersec Europe heeft niet enkel de ambitie om kennis aan te reiken, maar brengt die ook samen met de tools van exposanten op de beursvloer, zodat bezoekers uitgerust zijn om hun business te beveiligen. ‘De meeste organisaties werken vandaag met systemen die met elkaar integreren en voortdurend data uitwisselen. Dat maakt cybersecurity complexer dan ooit. Een aanval kan uit iedere hoek komen en de hele business verstoren’, aldus Mick den Dijker, woordvoerder van Jaarbeurs, de organisator van Cybersec Europe.

Alles over cybersecurity op één plek, zo lijkt het devies te luiden. ‘Op Cybersec Europe leer je niet alleen wat de risico’s zijn, bezoekers ontdekken ook hoe ze hun organisatie bewust maken van cybersecurity, hoe ze preventief kunnen optreden en hoe ze de business optimaal verdedigen tegen mogelijke aanvallen’, aldus den Dijker.

Aanmelding

Gratis inschrijven voor Cybersec Europe (voor 19 en 20 april 2023) kan via deze link. Na registratie krijg je toegang tot de beurs en kan je ook je geregistreerde data delen met specifieke exposanten of sprekers waarmee je graag in contact wil komen of informatie van wil ontvangen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-28T11:30:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.