Eurofiber steunt gedragscode veilige infrastructuur

Dit artikel delen:

Eurofiber heeft als een van de eerste infrastructuur-aanbieders de Gedragscode Veilige Aanleg Digitale Infrastructuur ondertekend, een initiatief van Techniek Nederland en NLconnect.

Meile de Haan, groepsdirecteur Infra Operator, zegt: ‘Dit stelt Eurofiber in staat om nog intensiever samen te werken met aannemers om zo de veiligheid in de aanlegketen nog verder te verbeteren.’ Het netwerk van Eurofiber heeft een lengte van 66.700 km en groeit gemiddeld met vijftig kilometer glasvezelkabel per week.

Mathieu Andriessen, directeur NLconnect, meent dat ons land met snelle glasvezel-, 5G- en kabelnetwerken een internationale voorloper qua connectiviteit is. 'Maar de uitrol gaat ook gepaard met uitdagingen.’ Hij is daarom blij dat Eurofiber het voortouw neemt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-11-17T09:14:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.