Sophos sluit zich aan bij Anti-Spyware Coalitie

Dit artikel delen:

Antivirus- en antispam- leverancier Sophos heeft zich aangesloten bij de Anti-Spyware Coalitie (ASC). De ASC is een alliantie van technologiebedrijven en publieke belangengroepen tegen spyware.

Deze alliantie probeert een definitie van spyware te creëren en stimuleert het debat rond spyware en andere ongewilde software. “Met de toetreding tot de ASC laat Sophos zijn toewijding zien om een bijdrage te leveren aan het formuleren van standaarden en methoden waarmee alle computergebruikers zichzelf kunnen beschermen tegen ongewilde en gevaarlijke software”, zegt Marnix van Meer. Van Meer is product en marketing director van CRYPSYS Data Security en distributeur van Sophos in Nederland.

Associate Director van het Centre for Democracy en Technology Ari Schwarz is verheugd over de aansluiting van Sophos bij ASC. Het Centre for Democracy en Technology leidt het werk van ASC. “De deelname aan de coalitie van wereldwijd opererende bedrijven zoals Sophos geeft aan dat de ASC een belangrijke centrale rol kan spelen in het bieden van industriebrede inspanningen tegen de dreiging van spyware”, aldus Schwarz.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-09-12T09:27:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.