ICT & Logistiek

Exact integreert apps voor productiebedrijven

Exact

Bedrijfssoftwareleverancier Exact koppelt verschillende apps voor productiebedrijven in een nieuw geïntegreerd aanbod. Het gaat om software voor administratie, crm, voorraad en productie die als webdienst wordt geleverd. Daarnaast zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals het beheer van meerdere magazijnen, assemblage bij levering, werken met een opslaglocatie per artikel en het toewijzen van serie- en batchnummers.

Exact: 'Bedrijven geven aan dat de softwareomgeving vaak achterhaald is. Zeker voor toeleveranciers en ordergestuurde productiebedrijven met een uitgebreide logistiek is het vaak lastig de controle te behouden. De verschillende systemen die worden gebruikt, zorgen ervoor dat belangrijke informatie verspreid is over meerdere plekken. Wat je echter wil, is dat alle informatie op één plek staat en naadloos op elkaar aansluit.'

De softwareleverancier richt zich op verschillende bedrijven van machinebouwers tot assemblagebedrijven van elektronische apparatuur en bedrijven in de voedingindustrie.

Volgens Pieter Hamans, principal product marketing voor Exact Online Productie is het mogelijk de gehele bedrijfsvoering met standaardoplossingen uit de cloud af te nemen. 'Daardoor komt het systeembeheer in zijn geheel te vervallen. En dat scheelt natuurlijk weer tijd en geld.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-29T15:40:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.