FM Logistics stapt over op Kewill Move

FM Logistic, een internationale third party logistic (3PL)-leverancier, wil de procesautomatisering verbeteren en meer inzicht krijgen over de gehele organisatie. Om die doelstellingen te behalen heeft het bedrijf het multimodale transportplatform Kewill Move geïmplementeerd.

Het Move supply chain execution-platform van Kewill is geïmplementeerd en ondersteunt de transport van het FM Logistic-netwerk voor 90 procent. Daarmee vervangt het platform de lokale transportmanagementsystemen. Het nieuwe platform zorgt ervoor dat de organisatie zijn activiteiten beter kan laten aansluiten, zowel intern als met partners. Verder zijn de financiële systemen van FM Logistic en de optimalisatietools, zoals on-board computerapparatuur en planningssoftware, geïntegreerd in het platform, zodat operationele data direct kan worden verwerkt. Dit zorg ervoor dat handmatige verwerking niet meer nodig is. Verder is het mogelijk om prestaties van de gehele organisatie naast de vastgestelde key performance indicators (kpi's) te leggen en de financiële administratie van bestelling tot factuur af te handelen.

Locatie-onafhankelijk

De uitbreiding van het platform verdubbelt het aantal gebruikers. Alle landen hebben nu de laatste versie van de oplossing. Dit maakt het voor FM Logistic mogelijk om supply chain-data te delen met andere vestigingen van de organisatie. Hierdoor zijn zendingen, realtime data van de capaciteit, tarieven en planningen voor de gehele organisatie locatieonafhankelijk beschikbaar.

Transportmanagementfuncties zijn op een aantal punten beter afgestemd op operationele processen. Dit zorgt voor meer standaardisatie en moet rapportages nauwkeuriger maken. Dit geldt onder andere voor cross-docking, CO2-meting en vervoersselectie en -management.

De oplossing moet het mogelijk maken om één verenigde transportdienst in heel Europa aan te bieden en diverse processen te vereenvoudigen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-08T11:45:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.