Deel klanten Groeneveld ICT naar Afas

Transportautomatiseerder Groeneveld ICT Solutions draagt de klanten van zijn financiële module voor transport management systeem Roadrunner TMS over aan erp-leverancier Afas. De keuze om niet langer een eigen financiële module in de lucht te houden, maar onder te brengen bij Afas is onderdeel van een strategische samenwerking tussen de transportautomatiseerder uit Gorinchem en de erp-leverancier uit Leusden.

Groeneveld ICT Solutions is aangewezen als 'preferred partner' van Afas-software in de transportsector. De leveranciers gaan gezamenlijk de dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten uitbouwen en hopen samen nieuwe projecten binnen te halen.

Volgens Groeneveld ICT zijn klanten inmiddels op de hoogste gebracht dat de financiële module wordt uitgefaseerd en stapsgewijs wordt overgeheveld naar Afas. Volgens algemeen directeur van Groeneveld ICT, Ivo Kolman, passen de bedrijfsculturen van beide bedrijven goed bij elkaar en is dat een belangrijke afweging geweest om de samenwerking met Afas aan te gaan.

'Net als Groeneveld is Afas een 100 procent Nederlands familiebedrijf dat groot is geworden door zich te verplaatsen en te verdiepen in de bedrijfsprocessen van de klant. Op die manier zijn ze in staat om oplossingen te bieden die de klant echt verder helpen. (...) Veel bedrijven zeggen dat ze de klant centraal stellen, maar de dimensie waarin Afas dit doet past helemaal bij de opvattingen die wij hebben als het gaat om klanttevredenheid', aldus Kolman.

Roadrunner TMS

Groeneveld ICT Solutions is een divisie van Groeneveld International. De ict-tak richt zich op Roadrunner TMS, Visual Planner en telematica-oplossingen voor het wegtransport. De ict-diensten omvatten onder meer business intelligence en ondersteuning van een boordcomputer op basis van het besturingssysteem Android. Ook wordt er allerlei randapparatuur beheerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-15T16:03:00.000Z Pim van der Beek