Indiase Wipro neemt Deens Designit over

Samenwerken

Wipro Digital, de digitale business unit van de Indiase ict-dienstverlener Wipro, neemt het Deense Designit over. Designit is gespecialiseerd in het omzetten van nieuwe technologie in customer experiences. Met de overname helpen de partijen organisaties bij de transformatie naar een digitale omgeving.

Wipro Digital houdt zich bezig met technologie, digitale strategie, ontwerp en digitale architectuur. De expertise van Designit sluit hier bij aan. Designit is een strategisch designbureaus  en houdt zich bezig met strategisch ontwerp, user experience (UX), interaction design (IxD) en productinnovatie. Hun methode leidt naar eigen zeggen tot een betekenisvolle product/service ervaringen, die mensen helpen om een ‘smarter’, gezonder en productiever leven te leiden. Met de overnamen helpen de organisaties om bedrijven en instellingen te transformeren naar een digitale onderneming. Ze digitaliseren de business operations en verbeteren hiermee de customer experience.

‘Onze klanten vragen ons om hulp bij de transformatie van hun business naar een digitale onderneming. Zo’n complexe uitdaging begint met een strategisch ontwerp. De multidisciplinaire teams, waarin strategen, ontwerpers en ingenieurs nauw samenwerken, voegen het menselijke aspect toe aan innovatieve technologische oplossingen. Met de overname van Designit, vullen we de kracht van een leider in design aan met onze engineering ervaring en bieden we samen grote meerwaarde voor onze klanten’, zegt Rajan Kohli, senior vice president and global head, Wipro Digital.

Designit is in 1991 opgericht in Aarhus, Denemarken en beschikt over meer dan driehonderd medewerkers in negen kantoren over de hele wereld. Wipro bedient met 150.000 medewerkers klanten in meer dan 175 steden over zes continenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-14T10:16:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.