ICT & Logistiek 2015

TomTom levert brandstofbeheertool aan Shell

Olieconcern Shell gaat het vlootbeheerplatform Webfleet van TomTom Telematics inzetten om bedrijven in Europa beter inzicht te bieden in hun brandstoftransacties. Het betreft bedrijven die gebruikmaken van de tankpas van Shell voor bedrijven. De data van deze EuroShell Card worden geïntegreerd in het Webfleet-platform. Daardoor komen brandstoftransacties en brandstofbeheerinformatie voor gebruikers beschikbaar in één systeem.

Door beter inzicht te bieden in het brandstofgebruik zeggen TomTom en Shell bedrijven te willen helpen hun brandstofkosten en CO2-uitstoot van hun wagenpark te verminderen.

TomTom Telematics is een business unit van TomTom die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. Het Webfleet-platform van dit bedrijf is een software-as-a-service-oplossing (SaaS). Die wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om de voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-10T10:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.