Jan Linders verbetert voorraad met Slimstock

Magazijn

Supermarktketen Jan Linders zet Slim4 van Slimstock in voor de voorraadaansturing van het distributiecentrum in Nieuw Bergen. De software moet de werkprocessen zoveel mogelijk standaardiseren en automatiseren, de productbeschikbaarheid verbeteren en de voorraad optimaliseren.

Met de inzet van Slim4 wil Jan Linders onder meer de werkprocessen automatiseren. Dit moet een tijdbesparing opleveren, zodat de supermarktketen zich kan richten op ‘zaken die er echt toe doen’. Jan Linders koos Slim4 op basis van functionaliteit en gebruikersgemak en de extra services die Slimstock biedt. Een onderdeel hiervan zijn de trainingen en workshops aan het personeel van de supermarktketen.

De supermarktketen is reeds begonnen met de implementatie van Slim 4. De software wordt gekoppeld aan Distretail van VCD, het erp-systeem van de Jan Linders-groep. Naar verwachting kan er in januari 2016 bij de eerste leveranciers worden besteld via de oplossing van Slimstock. De inzet van de software is onderdeel van een supply chain-project, waarbij de volledige supply chain geprofessionaliseerd moet worden. Slim 4 draagt hier aan bij door de oplossing in zowel het distributiecentrum als de inkoopkant in te zetten.

Jan Linders

Jan Linders is een supermarktketen in het zuidoosten van Nederland en beschikt over 57 vestigingen. Het servicekantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd op het industrieterrein ‘De Flammert’ in Nieuw Bergen. Het is lid van de inkoopvereniging Superunie. Andere leden, zoals Sligro, Spar, Vomar en Superunie zelf, maken al gebruik van Slim 4. Nu Jan Linders ook Slim4 inzet, kunnen de voorraden van Superunie en Jan Linders beter op elkaar worden afgestemd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-10T10:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.