TomTom en Sage in realtime fleet accounting

connected car

TomTom Telematics gaat een samenwerking aan met Sage, leverancier van cloud-accountingsoftware. Door TomTom Webfleet te combineren met Sage Live kan er aan bedrijven een realtime inzicht gegeven worden in hun wagenpark.

Webfleet, de fleet managementservice van TomTom Telematics, wordt door zowel kleine als grote bedrijven ingezet om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de efficiëntie van het wagenpark te verbeteren. De gecombineerde oplossing stelt klanten van Sage Live in staat om wagenparkdata van de aangesloten voertuigen - inclusief vrachtwagens, lichte commerciële voertuigen en personenauto’s - automatisch in te zien. Verwacht wordt dat dit een fikse besparing voor de eindklant met zich mee gaat brengen en financiële gegevens sneller geconsulteerd kunnen worden.

De samenwerking werd officieel geïntroduceerd tijdens de Sage Summit 2016 in Chicago. De software-integratie komt als eerste beschikbaar voor de Amerikaanse en Britse markt; regionale versies voor Frankrijk, Duitsland, Spanje en andere Europese landen volgen in het vierde kwartaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het is jammer dat het scherm van de TomTom, niet of heel moeilijk te zien is in een Cabrio. Waarom gebruikt TomTom geen iPhone of ander soortgelijk scherm?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-26T08:29:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.